About cseresznyevirágművészetiovi

Óvodánk 1980. novemberében nyitott, Békásmegyer-ófalu és a lakótelep határán. Nagyon nehéz körülmények között – az építkezés még tartott, út nem volt, sár annál nagyobb. Nyolc csoporttal – csoportonként 42 gyerekkel – nyitott az intézmény. A kollégák fele képesítés nélkül kezdett itt dolgozni, de három éven belül mindenki diplomával rendelkezett. Már akkor is nagy élet folyt óvodánkban; részt vettünk óvónői vetélkedőn, számtalan kerületi bemutatót tartottunk, kerületi és Fővárosi továbbképzéseken vettünk részt. Felszereltségünk igen hiányos volt, de lelkesedésünk és energiánk kifogyhatatlan. Mára sokkal jobb körülmények között, alacsonyabb gyermeklétszámmal, de felelősséggel és tapasztalattal végezzük munkánkat és oktatjuk a gyerekeket.

Dr. Bence Zsófia gyermekorvos ajánlása a beteg gyermekek tüneti kezeléséhez

Kedves Szülők!
Az elmúlt 2 hét tapasztalata alapján fontosnak éreztem, hogy legjobb tudásom szerint összeállítsak Önöknek egy kis segédletet, amelynek segítségével biztonsággal el tudják kezdeni beteg gyermekük tüneti kezelését.
Hangsúlyozom, hogy az alábbiak csak egyébként egészséges, krónikus betegségben (pl. asthma) nem szenvedő gyermekek esetében javasoltak!
Remélem, hogy hasznosnak találják.
Jó egészséget kívánok:
Dr. Bence Zsófia

Az eredeti bejegyzés forrása:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=336895248221975&set=a.191588939419274