VAKÁCIÓ!!

Kedves Családok, Gyerekek, Szülők!

Ismét eltelt egy nevelési év. Az iskolába menő gyermekektől könnyes szemmel búcsúzunk, de reméljük, gyakran jönnek majd látogatóba! 🙂 Az óvodában maradó gyermekeket pedig szeretettel várjuk élményekkel feltöltődve a nyári szünet után!

A Székhely és a Tagóvoda teljes nevelőtestülete mindenkinek élményekben gazdag, sok családi programmal megfűszerezett csodálatos nyarat kíván!!

This entry was posted in Egyéb by cseresznyevirágművészetiovi. Bookmark the permalink.

About cseresznyevirágművészetiovi

Óvodánk 1980. novemberében nyitott, Békásmegyer-ófalu és a lakótelep határán. Nagyon nehéz körülmények között – az építkezés még tartott, út nem volt, sár annál nagyobb. Nyolc csoporttal – csoportonként 42 gyerekkel – nyitott az intézmény. A kollégák fele képesítés nélkül kezdett itt dolgozni, de három éven belül mindenki diplomával rendelkezett. Már akkor is nagy élet folyt óvodánkban; részt vettünk óvónői vetélkedőn, számtalan kerületi bemutatót tartottunk, kerületi és Fővárosi továbbképzéseken vettünk részt. Felszereltségünk igen hiányos volt, de lelkesedésünk és energiánk kifogyhatatlan. Mára sokkal jobb körülmények között, alacsonyabb gyermeklétszámmal, de felelősséggel és tapasztalattal végezzük munkánkat és oktatjuk a gyerekeket.

Comments are closed.