Tisztelt Szülők!

Az óvodai Facebook oldalon folyamatosan osztom meg a kerületi vezetés intézkedéseit, így bizonyára már értesültek róla, hogy az óvodák is bezárnak a jövő héten. A mai napon tanácskoztunk a fenntartóval a veszélyhelyzetről.

Az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

Március 16-án és 17-én különösen indokolt esetben még a saját óvodánkban fogadjuk azokat a gyerekeket, akiknek a felügyeletét a család semmiképpen sem tudja megoldani.

ORRFOLYÓS, KÖHÖGŐS, BÁRMELY EGYÉB TÜNETTEL ÉRKEZŐ GYERMEKET NEM TUDUNK BEENGEDNI!!!

Szerdától a kerületben ügyeletet működtet a fenntartó. A mi óvodánkból érkezőket a

·         Pais utcai óvodásokat az Óbudai Mesevilág Óvoda Vízi Tagóvodája /1039 Bp. Víziorgona u. 2./

·         a Medgyessy Ferenc utcai tagóvodásainkat a Gyermeksziget Montessori Óvoda /1039 Bp. Zipernowsky K. u. 2./ fogadja.

Tekintettel a helyzet komolyságára, kérem, hogy felelősen döntsenek, csak akkor vegyék igénybe az ügyeletet, ha semmilyen más megoldás nincs!!

Kérem, hogy az ügyeleti igényüket pontos dátum megjelölésével 2020.  március  16., hétfő 14 óráig írásban (válasz e-mail formájában) jelezzék!

Megköszönném, ha azt is jeleznék, ha nem kérik az ügyeletet, így nyomon tudnánk követni, hogy mindenki megkapta-e a tájékoztatásunkat.

Az óvoda zárva tartásának időtartama a helyzet jellegéből adódóan bizonytalan!

A nyilatkozattal érintett időszakban, ha meg kívánják változtatni döntésüket, az ügyeletet előtt két nappal kell az igényt benyújtani (az étkezés rendelés átfutási ideje miatt).

Kollégáimmal a holnapi munkanapon fogunk felkészülni arra, hogy folyamatosan segítsük a családokat játékötletekkel, fejlesztő anyagokkal.

Kérem, kövessék figyelemmel leveleimet, valamint a honlapot (cseresznyeviragovoda.hu) és a Fb. oldalunkat!

Bármilyen felmerült kérdés, probléma esetén állok rendelkezésükre!

Vigyázzunk, figyeljünk egymásra az elkövetkező időszakban!

Üdvözlettel:

Somodiné Kiss Terézia

óvodavezető

This entry was posted in Egyéb by cseresznyevirágművészetiovi. Bookmark the permalink.

About cseresznyevirágművészetiovi

Óvodánk 1980. novemberében nyitott, Békásmegyer-ófalu és a lakótelep határán. Nagyon nehéz körülmények között – az építkezés még tartott, út nem volt, sár annál nagyobb. Nyolc csoporttal – csoportonként 42 gyerekkel – nyitott az intézmény. A kollégák fele képesítés nélkül kezdett itt dolgozni, de három éven belül mindenki diplomával rendelkezett. Már akkor is nagy élet folyt óvodánkban; részt vettünk óvónői vetélkedőn, számtalan kerületi bemutatót tartottunk, kerületi és Fővárosi továbbképzéseken vettünk részt. Felszereltségünk igen hiányos volt, de lelkesedésünk és energiánk kifogyhatatlan. Mára sokkal jobb körülmények között, alacsonyabb gyermeklétszámmal, de felelősséggel és tapasztalattal végezzük munkánkat és oktatjuk a gyerekeket.

Comments are closed.